• vr. jul 12th, 2024

Papendrechtsnieuws.nl

Het laatste nieuws uit Papendrecht en omgeving

Automobilist vliegt uit de bocht in Papendrecht en slaat op de vlucht

aug 5, 2023

OUD-ALBLAS – Een automobilist is vrijdagavond 4 augustus 2023 uit de bocht gevlogen op de Parallelweg tussen de carpoolplaats bij Oud-Alblas / Papendrecht. De bestuurder kwam met het voertuig deels in de sloot terecht. Na het ongeval ging de inzittende, nadat de auto op slot was gedaan en op de handrem was gezet, op de vlucht. De persoon is niet meer aangetroffen. Mensen die de auto deels in de sloot zagen liggen, belden 112. Duikers, brandweerlieden, ambulances en politievoertuigen werden opgeroepen.

In de omgeving werd gezocht naar mogelijke slachtoffers, maar er werd niemand aangetroffen. Een groep omstanders ging het bos in om daar naar de bestuurder te zoeken. Er werd niemand gevonden. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd.