Rookwolken boven Papendrecht door grote brand in Dordt

PAPENDRECHT – Bij het bedrijf Peute Recycling aan de Veerplaat in Dordrecht is maandagavond 1 april 2019 brand uitgebroken. De brand ontstond om 19.45 uur in een pand van het bedrijf en is door de brandweer vrijwel direct opgeschaald naar zeer grote brand. Brandweerkorpsen vanuit de hele regio zijn gealarmeerd om te helpen. Ook brandweer Papendrecht is naar Dordrecht om daar te helpen bij het bestrijden van de brand. Om de samenwerking tussen de verschillende hulpdiensten te coördineren is opgeschaald naar GRIP 1. De rookontwikkeling is onder meer vanuit Papendrecht goed zichtbaar.

Advertentie

Dit bericht is 793 keer gelezen.

Categories:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

advertenties