Flinke woningbrand in Asterhof in Papendrecht

PAPENDRECHT – Langs de Asterhof in Papendrecht heeft zondagmiddag 7 april 2019 brand gewoed in een woning. De uitslaande brand zorgde voor dikke rookwolken. De bewoners ademden deze rook in en moesten nagekeken worden door ambulancepersoneel. De brandweer, die opschaalde naar ‘middelbrand’, had de brand rond 17.00 uur onder controle. Aan de woning is volgens de brandweer ‘behoorlijke schade’ ontstaan. De stichting Salvage is ingeschakeld en komt helpen bij de afhandeling van de schade. Volgens buurtbewoners ontstond de brand door kortsluiting in een hoverboard. De brandweer onderzoekt dit.

Advertentie

Foto’s: Jelle de Kloe.

Dit bericht is 908 keer gelezen.

Categories:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

advertenties