Twee auto’s total loss na botsing op Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht

ALBLASSERDAM – Twee personenauto’s zijn dinsdagmiddag 9 oktober 2018 total loss geraakt bij een botsing. De inzittenden werden nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeval gebeurde precies op de gemeentegrens tussen Alblasserdam (Edisonweg) en Papendrecht (Burgemeester Keijzerweg).

Advertentie

Een man uit Papendrecht wilde vanaf het tankstation de Burgemeester Keijzerweg richting Papendrecht op rijden met zijn auto. Een automobilist op de rechter rijstrook richting Alblasserdam liet de man voor gaan, maar op de rijstrook naast deze automobilist, ook richting Alblasserdam, kwam nog een automobiliste uit Papendrecht aangereden. Op het moment dat de man de weg over wilde steken, volgde de botsing.

De beide auto’s raakten door de klap total loss en zijn door een bergingsbedrijf van de weg gehaald. Het verkeer werd tijdens de afhandeling van het ongeval door de politie omgeleid via het tankstation.

Dit bericht is 886 keer gelezen.

Categories:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

advertenties