School slaat alarm over ‘enge man’ in Papendrechts park

PAPENDRECHT – Basisschool Prins Floris in Papendrecht heeft ouders in een brief gewaarschuwd voor een ‘enge man’. Dat meldt het AD. In het park tussen de basisschool en voetbalvereniging Drechtstreek, vlakbij de hondenuitlaatstrook, zou een ouder gezien hebben dat een man kinderen bang maakte door ineens uit de bosjes te voorschijn te komen. Volgens de ouder was daarbij ook sprake van onzedelijk gedrag.

Volgens de politie is echter niet duidelijk of de man expres zijn geslachtsdeel liet zien. De man zou ook hebben kunnen staan wildplassen.

Mensen die getuige van een verdachte situatie zijn, kunnen altijd 112 bellen. De politie zoekt in zo’n geval uit wat er precies aan de hand is.

 

Dit bericht is 12459 keer gelezen.

2 thoughts on “School slaat alarm over ‘enge man’ in Papendrechts park

  1. Hoi, ik heb ongeveer 2,5 jaar geleden ook ern man gezien op precues dezelfde plek toen ik naar school ging. De man deed het zelfde als wat ik lees in het bericht. De man die ik zag was rond de 50 jaar met bruin haar en zat op zijn fiets zonder broek

  2. “Volgens de politie is echter niet duidelijk of de man expres zijn geslachtsdeel liet zien. De man zou ook hebben kunnen staan wildplassen.”
    Het is in elk geval beiden strafbaar… Los daarvan, als je dan aan wildplassen doet, is erop tijdstip en locatiekeuze wel een en ander af te dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *