Papendrechter aangehouden met auto en garage vol gestolen spullen

SLIEDRECHT – De politie hield dinsdag 31 januari 2017 in Sliedrecht een 39-jarige winkeldief uit Papendrecht aan. Een vluchtpoging van de man had geen zin. In de auto, waar de politie veel vermoedelijk gestolen spullen aantrof, zat zijn dochtertje op hem te wachten. Toen agenten de peuter thuis brachten, vonden ze in de garage nog veel meer waarschijnlijk gestolen waar.

Op dinsdagmiddag 31 januari 2017 kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal bij een huishoudwinkel op de Kerkbuurt in Sliedrecht. De politie zag de verdachte lopen over de Merwestraat. De Papendrechter ging er rennend vandoor, maar agenten waren hem te snel af en arresteerden hem op de Klopstraat. Na zijn aanhouding keken de agenten in zijn auto, waar ze naast een klein meisje vooral heel veel spullen aantroffen, waaronder keukenbenodigdheden, een frituurpan, speelgoed en dekens.

Politiemensen brachten het kind thuis en daar stonden in de garage schappen vol met nog meer spullen zoals keukenmachines, staafmixers en taartvormen. De politie onderzoekt de herkomst van alle in beslaggenomen goederen. De verdachte zit nog vast.

Bron: Facebook van politie Papendrecht

Dit bericht is 2533 keer gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *