Gemeente treft voorbereidingen voor groot onderhoud omgeving Vincent van Goghlaan

PAPENDRECHT – De gemeente Papendrecht is voorbereidingen aan het treffen om groot onderhoud te plegen aan de Vincent van Goghlaan en omliggende straten in Papendrecht. Tijdens het groot onderhoud wordt de openbare ruimte opgehoogd tot het oorspronkelijke aanlegpeil, de riolering vervangen en de openbare ruimte op een aantal punten aangepast.

De afgelopen periode heeft het schetsontwerp ter visie gelegen en zijn er informatieavonden gehouden. Tijdens de informatieavonden is een presentatie gegeven en hebben belangstellenden het boekwerkje ‘Klimaatadaptieve herinrichting Westpolder Papendrecht’ kunnen inzien. In het boekwerkje ‘klimaatdaptieve herinrichting Westpolder Papendrecht’ wordt een toelichting gegeven op de achtergrond van het project en een aantal belangrijke ontwerpkeuzes. Omdat dit document aanvullende informatie bevat op de tekening wordt dit samen met de presentaties van de informatieavonden ter inzage gelegd. U bent in de gelegenheid hier kennis van te nemen op de volgende plaatsen en tijdstippen:

  • Op de leestafel van het gemeentehuis, op werkdagen tussen 8.00-17.00 uur;
  • Via de website van de gemeente www.papendrecht.nl. U kunt de stukken vinden onder Actueel/werkzaamheden/Groot onderhoud Vincent van Goghlaan e.o.

Dit bericht is 1859 keer gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *