Gemeente organiseert fietsschouw om de verkeersveiligheid te beoordelen

PAPENDRECHT- Dinsdag 14 februari 2017 organiseert de gemeente van Papendrecht een fietsschouw om de verkeersveiligheid in de gemeente te bekijken en te beoordelen. Graag nodigt de gemeente u uit om hieraan deel te nemen.

Om 09.30 uur vertrekken ze, vanaf het gemeentehuis aan de Markt 22, op de fiets. Tijdens de fietstocht worden verschillende locaties opgezocht waar de verkeersveiligheid voor de fietsers in het geding is. Per locatie wordt er over de verkeerssituatie gesproken en wordt waar nodig gekeken naar oplossingen. De fietstocht eindigt om 12.00 uur in het gemeentehuis met een drankje. De fietsroute van de schouw bepaalt u.

Graag hoort de gemeente van u welke locaties in Papendrecht aandacht verdienen. U kunt uiterlijk 3 februari 2017, een lijstje met locaties inleveren met daarbij een korte onderbouwing waarom er aan die locatie aandacht geschonken moet worden. Daarnaast hoort de gemeente graag of u meefietst. U kunt uw reactie sturen naar Gerwin Foesenek via gpc.foesenek@papendrecht.nl of via 078-7706273.

Dit bericht is 1248 keer gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *