Woonkracht10 Sinterklaasfeest in wijkcentrum Bosshardt

Vol verwachting klopten ruim 60  kinderharten afgelopen woensdagmiddag 30 november. Bij Wijkcentrum Bij Bosshardt aan de Staringlaan kwam Sinterklaas speciaal voor hen op visite samen met  hoofdpiet en huispiet. Sinterklaas en het grote boek zijn natuurlijk onafscheidelijk en het bijzondere was dat alle kinderen erin stonden. Sinterklaas wist niet alleen wat over de kinderen, maar soms ook leuke anekdotes over de papa’s en de mama’s te vertellen. Nadat de kinderen allemaal bij Sinterklaas waren geweest brak het grote moment aan waar menig bezoekertje naar uitkeek. Ze mochten van de Sint een cadeautje in ontvangst nemen die de rommelpiet s’nachts al stiekem had bezorgd.

Op de foto de verwelkoming van de Sinterklaas door Danielle van Bovenkerk en Hannah van der Snoek

Dit bericht is 227 keer gelezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *